GOED NIEUWS : FABRIC MAGIC houdt extra audities!

Ben jij een echt podiumbeest en/of een zangtallent?  Droom je er al lang van om samen met anderen te schitteren op grote en kleine podia. Dan is FABRIC MAGIC misschien iets voor jou!

Via deze audities maak je kans om een musical- of dansopleiding te kunnen bij FABRIC MAGIC.  Tijdens deze opeleidingen worden onze leden voor ingezet voor onder meer #LikeMe, de Ketnet Zomertour, Het Schlagerfestival, studio opnames, parkshows in Bobbejaanland, Het Gala van de Gouden K’s, I love the 90’s en nog zoveel meer…

Als lid van een van onze Fabric volg je een wekelijks verplichte opleiding (dansopleiding = 5u/week , musical opleiding = 3 u/week ) en ben je bereid om ook in het weekend repetities te volgen voor nieuwe komende opdrachten.

Wil jij kans maken op een plek in één van onze opleidingen en ben je ouder dan 9 jaar.
Stuur dan snel een mailtje (ten laatste op vrijdag 23 augustus) met de volgende gegevens naar info@fabricmagic.be en wie weet zien we elkaar snel in onze FABRIC MAGIC!

  • naam
  • leeftijd
  • ervaring
  • kies je voor de MUSICAL- of de DANS opleiding?
  • FILMPJE , enkel voor diegene die auditie willen doen voor de musical-opleiding hebben we een kort filmpje nodig van je zangkwaliteiten.  Doe je enkel auditie voor de dansopleiding dan moet je geen video versturen. Je kan dit versturen via deze link http://fabricmagic.wetransfer.be 

Na je inschrijving krijg je van ons meer info toegestuurd en wel misschien een uitnodiging voor de extra AUDITIE op maandag 26 augustus 2019.

Succes!